De leden van deA, daar heb je iets aan.

10 december 2018
Lid zijn van deA, wat heb je daaraan? Als ik die vraag hoor, bekruipt me het gevoel tegen een omgekeerde wereld aan te kijken. Onze leden zijn Apeldoorners die hun energie zo duurzaam mogelijk willen...

Van de voorzitter

22 februari 2017
deA bestaat dit jaar 5 jaar. Op 6 juni 2012 werd onze coöperatie opgericht. Al vijf jaar werken wij, u, ik en vele anderen, met elkaar samen met als mooie doel en resultaat: Apeldoorn duurzamer...

Van de voorzitter

16 januari 2017
Januari, het jaar ligt nog groen voor ons. Ik las dat vier Stentor-lezers dit jaar gaan werken aan het vinden van hun geluk. Ik ben benieuwd of ze zullen ontdekken dat ze steeds geluksmomenten zullen...

Waardering

13 oktober 2016
Voorzitter Arien Scholtens houdt je op de hoogte over wat we doen als deA en geeft kijk- en leestips. ‘Het leukste vrijwilligerswerk van Apeldoorn’, noemde ik deA wel eens als ik me afvroeg wat deA...